Један од комшија српске преставнице на "Евровизији 2022" која ће се од 10. до 14. маја одржати у Торину, каже да јој спремају изненађење.

- Ана је супер особа и много је волимо, пријатељи смо. Сви смо гласали за њу и јако смо били срећни када је победила и заиста све најлепше можемо рећи и за њу и њену породицу. Нисмо је видели још, али смо јој послали поруку. Спремамо јој изненађење. Нико од њих није очекивао, можда су се изненадили више од нас. Видело се по њој када је победила, али то је ствар њеног карактера, она је скромна. Породична је жена и то има своју димензију, потпуно је обична у најбољем смислу те речи и одличан управник зграде – рекао је један комшија, који иако је био у журби, издвојио неколико минута да похвали нашу представницу на предстојећој Евровизији.

Фото: АТА имагес

 

 

На самом улазу у зграду имају два залепљена плаката, а оно што упада у очи, поред уредно чистог ходника, је једно обавештење за станаре и закупце, на којем су јој комшије написале поруку: "Браво Ана!".

Други комшија прича како ће сада Ана поред обавеза око "Евровизије" стићи и да се брине о станарима, и да ли ће за то време наћи замену:

- Мајка је, лепа је, мудра је, на сваки начин добра. Она ће то решити, неће бити вечно тамо. Има обавеза, али могу да сачекају тих неколико дана. Супер се слаже са свима. Најбоља је! Не бисмо је мењали.

У оближњој фирми су такође знали ко је Ана, а радница је рекла да је зна јако дуго, те да живе у овом крају откако имају децу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

- Нисам је давно видела, али срећем је често, шета куче, има двоје деце. Знам јој децу када су била баш мала. Знала сам да је била у „Земљи грува“, али нисам била упућена да припрема наступ за "Песму Евровизије '22". Јесте комуникативна, видело се да је пред вама била у шоку, није очекивала. Супер је жена. Деда исто долази и чува децу. Живи овде дуго - рекла је жена за "Блиц".

Када није код куће или не шета напољу, воли да седне у кафић са својим пријатељима.

- Када је лето седи код нас, али током зиме ретко. Углавном дође са друштвом, нисмо пуно причали са њом, али је фина и културна. Оставља бакшиш - рекли су конобари.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Констракта се пријавила за овогодишњу "Песму за Евровизију '22", певала је у првој полуфиналној вечери након чега је покупила бројне симпатије, а у финалу је освојила преко 45.000 гласова и однела победу са песмом "Ин цорпоре сано".

- Ја бих певала на српском и оставила бих титл, ако се ја питам, ал' рано је. Песма има много слојева, па свако нека изабере шта ће да чује. Размишљајмо. Није једина порука песме да уметници немају здравствено осигурање, здравствену књижицу. Овај фестивал је добар да се представи део оног што постоји у музичкој продукцији у Србији - рекла је певачица након победе.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".