Наиме, Марија је гостовала у емисији "Први ред", водитеља Огњена Несторовића, где је по први пут открила зашто је избегавала да јавно прича о трудничким данима.

- Ја сам сад на почетку петог месеца. Имала сам јаке разлоге зашто сам то крила. Нисам имала намеру да омаловажим медије, да као нешто кријем од њих, увек сам имала лепу сарадњу са свима. Него сам просто имала неке проблеме. И здравствене и пре тога сам имала неке проблеме - рекла је Марија са сузама у очима и додала.

 

 

- Једва чекам да са својим људима и девојкама на Инстаграму причам о томе. Мало ми је дах застао сада. Нисам желала да се то зна док не буде баш све како треба али отишло је у медије. Нема везе, на крају је испало све тако како је испало. Сада је све у реду, хвала Богу - рекла је она за К1 телевизију.

 

Марија је потврдила и да се повлачи са сцене до порођаја.

- Од сутра сам обична трудница. Више не певам и готово. Званично сам на трудничком. Сигурно ће ми недостајати сцена. Два и по месеца људи могу већ да виде да ме нема, јер сам се смирила потпуно - рекла је она.

Подсетимо, Марија је током прве полуфиналне вечери потврдила да је у благословеном стању. Она је за време наступа извадила цуцлу из деколтеа коју је ставила у уста што је изазвало одушевљење публике.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".