Бајагић је одговорио на Лукасове оптужбе, које је певач изнео на прес конференцији поводом скандала. Подсетимо, Лукас је изјавио следеће:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми смо се пријавили за ово такмичење из разлога, а нисмо знали да ће бити намештено. Ми можемо и то да победимо. Срамота је шта овде раде. Нико није овде блесав. Ставили сте старог, изгужваног Бајагу, који је страшан уметник, почео да глуми будалу, прича о политици насред фестивала, ја сам шокиран. Са оном офарбаном косом, не сме да изађе на кишу... Ово је трагедија, ја сам шокиран. Момчило Бајагић Бајага и ја је горућа тема. Познајем га 30 година. Сретали смо се, дружили се, пар пута сам их водио у провод... Знамо се добро, зна да интерпретирам његове песме често, дошли смо синоћ тамо, јавили смо се. Ја сам се поздравио са њим и онда је он рекао: "Знаш, брате, певао си моју песму, у некој твојој емисији. Не може, не певам ја твоје песме, ј*боте. Био ти је Весић гост..." А мене и Бору Чорбу не може да види очима због наших ставова. Дигао ми је притисак на 300. Искулирао сам. После сам видео о чему се ради. Цела прича је да он мене испровоцира и изнервира. Бајага мора да промени дилера јер га је успавао - поручио је Лукас.

Фото: В. Данилов

 

 

Бајага је истакао како је стварно страшно то што му је Лукас рекао:

- Ако Аца каже да се дрогирам онда је то стварно страшно. Није се ништа десило синоћ, таман посла, што бих са Ацом Лукасом причао о политици на такмичењу за Евросонг. Ја се не такмичим, радио сам песму за Бибер и Дулета Свилара који фантастично пева - рекао је Бајага.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".