Naime, Marija je gostovala u emisiji "Prvi red", voditelja Ognjena Nestorovića, gde je po prvi put otkrila zašto je izbegavala da javno priča o trudničkim danima.

- Ja sam sad na početku petog meseca. Imala sam jake razloge zašto sam to krila. Nisam imala nameru da omalovažim medije, da kao nešto krijem od njih, uvek sam imala lepu saradnju sa svima. Nego sam prosto imala neke probleme. I zdravstvene i pre toga sam imala neke probleme - rekla je Marija sa suzama u očima i dodala.

 

 

- Jedva čekam da sa svojim ljudima i devojkama na Instagramu pričam o tome. Malo mi je dah zastao sada. Nisam želala da se to zna dok ne bude baš sve kako treba ali otišlo je u medije. Nema veze, na kraju je ispalo sve tako kako je ispalo. Sada je sve u redu, hvala Bogu - rekla je ona za K1 televiziju.

 

Marija je potvrdila i da se povlači sa scene do porođaja.

- Od sutra sam obična trudnica. Više ne pevam i gotovo. Zvanično sam na trudničkom. Sigurno će mi nedostajati scena. Dva i po meseca ljudi mogu već da vide da me nema, jer sam se smirila potpuno - rekla je ona.

Podsetimo, Marija je tokom prve polufinalne večeri potvrdila da je u blagoslovenom stanju. Ona je za vreme nastupa izvadila cuclu iz dekoltea koju je stavila u usta što je izazvalo oduševljenje publike.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".