Констракта је привукла пажњу страних медија како песмом "Corpore sano", тако и необичним уметничким наступом. Белгијски јутјубер који стоји иза канала Eurovision Talk описује Констрактин наступ као хипнотички и узбудљв доживљај.

Фото: АТА имагес

 

- Шокиран сам, овај наступ је нешто што шокира и изненађује, а тешко је данас бити запањен неком изведбом јер је углавном све већ виђено- рекао је и додао да је цео наступ био перфектан.

Енди, са канала  Eurovoxx, не може да скине поглед са очију певачице и пита се да ли прање руку има неку повезаност са тренутном пандемијом која је погодила цео свет. Оцењује све као врло необично аудио-визуелно уметничко искуство, за које је сигуран да ће изазвати многа подељена мишљења.

Џуд са свог канала Eurovision with Jude Kennedy не може да дође до речи од чуђења, поздравља гледаоце на неспретном српском и одмах се баца у певање. Каже да је неочекивано пријатно изненађен и све време прати ритам музике.

И на званичној Инстаграм страници Евровизије коментари на нашу представницу не престају да пристижу из свих крајева Европе.

 

 

"Ха-ха-ха, ништа не разумем али ми је смешно! Много ми се свиђа", "Вау, ово је уметност", "Шта, Меган Маркл? Ха-ха-ха", само су неки од кометара на Констрактину песму, али има и оних који не предвиђају успех нашој Ани, као и оних који указују на "снажне речи песме која може послати јаку поруку на Евровизији".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".