Некадашња манекенка Ивана Кораб признаје да крије супруга и да тако жели да остане, а отворено је говорила и о сину Матеу и новим пословним подухватима.

Манекенка Ивана Кораб у фебруару прошле године родила је сина Матеа, па сада открива да су јој се доласком бебе приоритети променили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)


- Приоритете у животу поставите другачије. Не ремете вас ситнице, јер у већини случајева их више и не примећујете нити имате времена за било шта, ако није беба - каже за “Супер ТВ” Ивана Кораб и додаје:

- Свако треба да дете васпитава и да се понаша према њему како сматра да треба. Сви имамо најбољу намеру и увек вас људи са стране саветују и причају вам шта морате или не смете. Сматрам да свако треба да ослушкује своје дете и своје осећаје. Прикупите искуства осталих, а одаберете шта је најбоље за вас. Не постоји приручник шта је најбоље и како је једино исправно. Увек ће неко рећи да нешто не ваља или може другачије - рекла је манекенка.

Манекенка истиче да јој је Лос Анђелес, у ком је некада живела, много недостајао и да је првом приликом одвела сина у туристичку авантуру.

- Нисам била две године. Водила сам Матеа на сва места где иду туристи да би имао фотографије његове прве посете. Много се тога променило тамо. Није баш онакав каквим сам га оставила - нагласила је она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)


На питање како усклађује обавезе, Ивана одговара:

- Неко сам ко има много енергије, а адреналин и љубав које дете буди у вама вам даје још више снаге за све. Мало спавам, али сад више не знам како стојим на ногама. Толико мало спавам да се често шалим да и не стигнем да сањам.

Недавно је њен син напунио годину дана, а Ивана каже да су крштење одложили, због ситуације са корона вирусом, док је прослава првог рођендана била интимна.

- Сложили смо се да крштење померимо за неколико месеци кад ситуација буде боља и онда правимо велико славље. Сада ће ипак бити нешто интимније у складу са тренутном ситуацијом - рекла је Ивана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)


Она је недавно изјавила да је у срећном браку већ две године, али фотографије са супругом до сад није објављивала, па је њен муж остао енигма за јавност.

- У оку јавности сам нешто мање од 20 година и ако сам ишта научила је то да нема потребе показивати своју срећу. Много тога делим са својим пратиоцима и преискрена сам по многим питањима да сматрам да тај најинтимнији однос просто треба да остане само за нас - рекла је Ивана.

Она је покренула неколико бизниса - бутик, ресторан и фаст-фуд.

- Цео живот радим и себи увек задајем циљеве. Са добром организацијом је све могуће. Некада се осећам као издуван балон и заспим у девет сати, чим Матеа успавам. Али генерално сам јако поносна на то како све иде. Мислим да су наши људи почели да буду свесни да вежбање и здравија исхрана су за њихову бољу будућност и здравији живот, а ја сам управо то донела код нас - прича Ивана.

Према њеним речима, постоји неколико жеља које има за 2022. годину.

- Желим да сви будемо здрави и на окупу. Можда бих убацила једну малу девојчицу у те жеље, али полако. Свакако планирамо још једну бебу - каже кроз смех Ивана.

Ивана Кораб је једном приликом поделила своје искуство са вантелесном оплодњом. Она је испричала да је затруднела након треће вантелесне оплодње, те да јој је о овој теми било тешко да говори на друштвеним мрежама, иако је до тада са пратиоцима делила већину детаља из свог живота. На питање шта поручује паровима који покушавају вантелесном оплодњом да добију дете, Кораб одговара:

- Најбитније је да им глава остане позитивна са лепим мислима и да верују да ће успети, ма колико пута прошли кроз неуспех. Што се више информишу лакше ће им бити. Ја сам у ходу сазнавала и мислим да бих неке ситуације много лакше прихватила и поднела да сам била више упућена у све - рекла је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".