Ана је пре Мрке била у браку са Предрагом Видовићем, а певачица је раније говорила о периоду када је веома тешко живела.

- Иако ми је каријера тада била на врхунцу, тешко да бих пристала да се у то време вратим. Памтим да сам плаћала кирију у изнајмљеном стану у Сењаку, позајмљивала чекове, канистере са бензином, једва долазила до цигарета… Вероватно многи мисле да сам тада имала брдо пара, али истина је сасвим другачија. Моја сестра Милина била је без посла, млађа Добрила живела је од плате медицинске сестре, отац ми је у то време био тешко болестан. Код мене у изнајмљеном стану примао је инфузију јер није било места у болници. Убрзо нас је и напустио - испричала је пре неколико година Бекута.

Фото: Инстаграм принтскрин/anabekuta1

 

- Син Игор је баш у то време био у војсци, а ја сам се страшно плашила. Бојала сам се за све нас и било ми је бескрајно тешко. Вешто и људски сам потиснула језиву бригу и страх за сина, који је без упаљених светала возио војна кола од Приштине до Прибоја. А на сцени ништа није смело да се примети и од мог осмеха и мојих песама смо сви зависили. Не бих волела да звучим као велика мученица јер знам да је многима била далеко теже него нама, али ипак ме боли што појединци верују у погрешну верзију те приче, а то је да сам као фолк дива на било који начин профитирала на туђој несрећи. Истина је да нисам добила ни кредит, ни стан, ни плац, ни пензионо, ни здравствено осигурање. Просто сам се изборила за опстанак своје породице и на то сам веома поносна – испричала је певачица тада.

Фото: АТА имагес

 

- Када се Ана развела од Преје, живела је у стану код мене и Биљане, било је то деведесетих. Ми смо имали стан на Сењаку и она је била у њему неких седам година, након тога је стала на ноге и купила стан себи. Није то био однос станодавац, већ пријатељски однос. Не знам да ли је она разводом изгубила кућу и да ли јој је Преја све узео, нисам се бавио тиме, то су њихове ствари. И дан-данас смо у добрим односима са њом, а шта се дешавало у Шапцу, не знам. Са Прејом и његовом женом виђам се на слави код заједничких пријатеља и Ана ми није замерила то што сам у добрим односима са њим - испричао је пре неколико година Аца Илић за домаће медије.

Фото: В. Данилов

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".