Репер се присетио дружења с Ненадом и открио детаље њиховог пријатељства, а успут је објаснио да је Ша крив за то што се дуги низ година не чују јер је Алексић престао да му се јавља, па су се удаљили.

- Ненад је био мој фан, желео је да ме прати и волео је мој рад. Имао сам 18 година кад сам стекао прве фанове. Упознали смо се преко наших сестара, почели смо да се дружимо. У то време разлика од три године је била велика, звали смо га мали Неша. Онда сам издао други албум, звао сам га да ме прати, а када је био трећи албум, имао сам идеју да то одрадимо заједно. Тако је и настала група Ша-Ила. Гостовали смо свуда, али Ненад није могао да издржи тај притисак, што се и сада види. Ја сам имао потпору од оца, који је био јавна личност. Он није из јавног света и није знао да се носи с тим - рекао је Ила, који је говорио и о томе зашто више није близак са Алексићем.

Нема конкретног разлога што смо прекинули пријатељство, он је особа која има прекиде у глави. Активно смо се виђали кад сам оперисао тумор пљувачне жлезде 2013, па је дошао да ме види. Контакт смо одржавали тако што се увек ја јавим, неко време све буде како треба и човек само нестане без трага. Он је ишао около и причао како је сам направио Ша-Илу, а то није истина. Њему треба водич кроз живот, страшно је на шта је човек спао, а верујте да није био такав. Кад сам гостовао на ТВ, нисам био превише расположен, па сам мало причао. Много тога знам о њему, постоје детаљи који не смеју да испливају у јавност, али никада не бих о томе причао јер бих био исти као људи који се блате у ријалитију и откривају ствари једни о другима. Страшно је да човек његових година ради себи све ово. Много је заглибио, а да тога и није свестан - испричао је Ила о познанству са Ша.

(Српски телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".