Пре Куљића, Анастасија је била са Костадином Терзићем који је данас срећно ожењен и има дете, као и друго на путу. Овај пар заједно је био до августа 2016. године, када су се споразумно растали а Анастасија је недуго након тога упловила у везу са Ђорђем која је трајала све донедавно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anastasija.x.raznatovic/Ата имагес

 

 

Љубав између Анастасије и Костадина била је права младалачка, прва љубав које се вероватно радо сећају а како је тада окончана романса могло би да указује на то како ће певачица "упеглати" однос са Куљићем. Тада, иако је то већ било давно, Анастасија је о Костадину имала да каже све најбоље након раскида, иако је сигурно први раскид прве љубави морао да буде и болан.

- Није било никакве свађе, растали смо се на најнормалнији начин. Остали смо пријатељи, а приче о нашим свађама немају везе са истином. И даље имам лепо мишљење о Костадину - децидна је била Анастасија за домаће медије, говорећи у сличном тону у којем данас објашњава крај односа са другим бизнисменом с којим је прекинула везу.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

Баш као што је Цецина ћерка након раскида са Костадином ушла у везу са Куљићем, тако је и Терзић тада одмах ушао у наредну дуговечну везу, само што је њега одолела свим искушењима. Зато не само да је и дан-данас са изабраницом Валентином већ су и венчани. О Анастасији би вероватно и данас имао да каже све најбоље, а да је њихов однос збиља остао више него коректан најбоље говори чињеница да је по стизању Костадиновог сина Вука, Цецина ћерка то јавно поздравила "лајком" на објави његове сестре Маше.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".