Александра је открила како се снашла у Новом Саду, где тренутно живи.

- Иако већ дуго живим у овом граду, морам признати - још увек не најбоље. Знам где су центар, тврђава и неки локали које често обилазим. Да сам обилазила нека културна места по Новом Саду, да се не лажемо, нисам. Да мој Петар није одавде, ја бих се вратила у Београд. Имам другачију енергију, овде имам доста слободног времена и сваку обавезу коју хоћу да завршим, завршим одмах и сад - рекла је и она , те истакла да и поред тога што има супруга и двоје деце и даље воли да излази.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/sandrasuboticss

 

- Имам среће што ми Петар све дозвољава, ништа ми не брани и има пуно поверење у мене јер нисам девојка која би направила неку будалаштину. Са другарицама често излазим, посећујемо ресторане и у томе уживам - рекла је Суботићева, па открила да је њен изабраник љубоморан.

- Јесте! Где има љубави мора да постоји и љубомора, он је старији од мене и верујем да има страх због мојих година, и мени је то сасвим нормално.

Александра се осврнула и на то како други мушкарци реагују на њу.

- Мени се мушкарци не удварају, мислим да имам тај одбрамбени став па ме се плаше. Увек сам ја та која осваја. Кога год да сам пикирала за себе, знала сам да ће бити мој -рекла је она и додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја сам склоп свега онога што Пеца никада није волео, а на крају се у то заљубио. Познато је да волим да се атрактивно облачим, излазим, лудујем, а њему овакав профил девојака никада није био привлачан.

Старлета је открила и како је Пеца гледа на њено учешће у ријалитију.

- Он има утицај на мене. У ријалитију сам била само месец дана и била сам истраумирана због тога шта ће он да помисли. Без обзира на то што је лежеран и опуштен, има и строгу црту, а ја имам страх од тога - рекла је она, те истакла да јој мајчинство тешко пада.

- Искрено, да! Када сам имала само Магдалену било ми је много лакше, а сад имамо тај проблем што је она добила брата па је постала љубоморна. Не може да прихвати да више није јединица.

Александра је изнела и своје мишљење на тему шта је она по занимању.

- Јако ме занима маркетинг и волела бих да се само на то сконцентришем. Од реклама се може лепо живети. Почела сам да снимам и за Јутјуб. У плану је један бизнис о ком не желим још да причам. Улажем у неке деонице и волела бих да постанем милионерка.

Александра истиче да је једна од најплаћенијих ријалити учесника.

- По ономе што сам чула, могу да кажем да јесам један од најскупљих ријалити играча. Када сам се први пут појавила у ријалитију, ја сам испричала своју тужну животну причу, поентирала и профитирала на основу тога. Када сам била клинка, са 15-16 година, доживела сам велики стрес, испливала је цела она негативна прича и то је нешто што се на мене негативно одразило. Временом сам успела то да искористим и од тога профитирам. Људи су ме заволели, а успут сам зарадила и новац.

Александра каже да њена ћеркица Магдалена Петра гледа као оца.

- О томе не бих да причам, то је моје дете, одрасла је само уз мене и само за мене зна. За моју Меги је Петар отац. Он је воли, васпитава, брижан је према њој... Отац је онај који одгаја дете.

Старлета је проговорила и о томе да ли је узимала паре од фанова.

- Јављали су се људи који су мене волели и имали су ту потребу да ми помогну у животу.

- Не бих причала о томе, могу само да кажем да су постојале жене које су ме обожавале још од времена кад сам се први пут појавила и мени је значила њихова подршка и помоћ - рекла је Александра у интервјуу за "Ало", па додала да је груди оперисала чак четири пута.

- Нажалост јесам, али не зато што сам ја то желела, већ зато што сам ишла код лоших доктора. Ја сам неко ко подржава естетске операције, али да ти и даље останеш ти. Треба бити свој, јер у мору истих ти си још само једна у низу.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".