Чувена звезда је приликом своје последње посете Београду за Сретење ове године, када је одликован Златном медаљом за заслуге Републике Србије за изузетан допринос нашој земљи у њеним напорима за ширење и унапређење локалне уметничке заједнице, посетио и Космај.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Како пише "Курир Старс", с пријатељима је боравио на неколико локација на овој српској планини како би, како се наводи, погледао куће и плацеве на којима би саградио некретнину, јер жели да је има баш у нашој земљи, за коју је изузетно везан.

- Џони је хтео и прошли пут, када је боравио у Србији, да обиђе Космај. Чуо је све најлепше о том делу Србије. Тада није стигао, али је рекао пријатељима да то мора да учини кад буде долазио следећи пут. У густом распореду нашао је неколико сати, па је обишао неколицину кућа и плацева. Посебно се одушевио када је чуо да се ту скућио и Новак Ђоковић, којег он баш поштује.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Неколико плацева му је баш привукло пажњу, један близу Новаковог имања, па је рекао сарадницима да се позабаве тиме док он опет не дође у Београд. Иначе, пошто је сада имао мало више времена него прошли пут, посетио је и неколико ресторана, где је седео и фотографисао се с пријатељима - тврди извор поменутог листа.

На Космају, поред Ђоковића, куће имају Карићи, породица Његомир, Никола Којо и други.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".