Купа се у богатству, путује на луксузне дестинације, добија "џепарац" од чак 100.000 евра месечно, а сад чека и близанце са својим изабраником Роналдом.

Додуше, говоркања да је само "спонзоруша којој је стало до фудбалеровог новца" су још гласнија након документарца о њеном животу у ком, по мишљењу људи није показала ништа друго до своју опсесију дизајнерским торбицама.

 

 

Да није тако мила и драга како се чинило, сведоче и изјаве њене породице које нису штеделе ружне речи на рачун некадашње миљенице. Јер, док се она купа у луксузу, на све њих је потпуно заборавила, а њена бака чак није ни упознала своју праунуку.

Можда је најгласнији њен стриц који је један од оних који је бринуо о Георгини док јој је отац био у затвору.

 

 

- Срамоти нас и вероватно сматра да је боља од нас јер не живимо луксузним животом као она. Никада јој ништа нисам тражио, а ја сам бринуо о њој и њеној сестри како би им обезбедио пристојан живот. Никад јој ништа нисам тражио! Откад је с њим, позвала ме је једном или двапут - рекао је Хесус Ернандес.

Видно ражочаран, поручио је Роналду да има зло поред себе и да му се јави ако хоће да сазна неке битне информације о њој.

Полусестра Георгине, Патриција Родригез, такође није крила разочарање. Како тврди замолила је своју сестру, да Роналдо потпише дрес њеном сину за рођендан, али је она само игнорисала и рекла да не жели да се деранжира сада, јер су на одмору.

 

 

Међутим, чини се да Георгину изјаве њене породице не тангирају ни најмање, те да "има паметнија посла" него да се јавно расправља са њима. Такође, ове изјаве нису успеле да поколебају ни Роналда који ужива са својом изабраницом. Додуше, чини се да и његова мајка и сестра деле исто мишљење као Родригезови, јер се спомиње да су управо оне разлог што фудбалер још није стао на "луди камен".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".