Са 15 година добила је главну улогу на филму, и то случајно. Наиме, отишла је са старијом сестром Клаудијом која је имала кастинг и “преотела” јој улогу.

Убрзо су сви продуценти почели да се отимају за њу и временом је постала права филмска дива која је глумила углавном у италијанским и неким француским филмовима.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @un_pot_pourri

 

Прву улогу на енглеском језику остварила је 1980. године глумећи принцезу Ауру у “Флеш Гордону”, а од америчких филмова у којима је глумила издвајају се “Љубав и новац”, “Оскар”, “Био једном злочин”.

Орнела се удавала два пута и има троје деце, а њена најстарија ћерка Наике Ривели често је била на листи најлепших жена света.

 

 

Мутијева је на снимању упознала шармантног глумца Алесиа Орана и постали су добри пријатељи, а њему није било лако да освоји ову заносну лепотицу. Ипак, упорност се исплатила и постали су најлепши пар Италије, а касније су се и венчали.

Нажалост, развод је уследио већ након шест година.

Реакције на њене филмове често су биле подељене. Дечја невиност и ватрени с*ксепил истовремено су одушевљавали, али и збуњивали публику.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jeromebrown1970

 

Ипак, брзо је постала права сензација и медији су пратили сваки њен корак. Веома испраћене биле су њене романсе са редитељима, глумцима и шминкерима, а једно време се писало и о томе да је завршила у кревету са редитељем Марком Фераријем. Како су тврдили, то није била истина, а везу су почели много након што су медији почели да их повезују.

Ипак, раскинули су на врхунцу њене популарности, након чега упознаје Федерика Фачинетија који ју је обасипао поклонима и другим знаковима пажње. Други брак десио јој се управо са њим и добили су двоје деце: сина Андреу и ћерку Каролину.

Супруг је убрзо постао и њен менаџер, али су имали бројних проблема због његове склоности ка превари. Чак је, како се наводило, рекао и да је његова супруга веома досадна “како у кревету, тако и у разговору”. Успут је био укључен и у “прљаве” послове, па је лепа глумица одлучила да поднесе захтев за развод.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Notta C'hance (@notta28)

 

Њена ћерка Наике пре пар година је на свом профилу на Инстаграму објавила фотографију на којој испред огледала позира потпуно гола док је интимне делове прекрила рукама.

Многи овиме нису били одушевљени, а прави хаос настао је када је објавила још једну фотографију којом је открила ко ју је фотографисао.

Наиме, у питању је био њен очух Фабрице Керхерве који се, такође, мога видети на фотографији и то само у гаћама и мајици кратких рукава. Ту је била и њена мајка Орнела Мути која је фотографисала из другог угла, завучена испод стола.

 

 

Њени бројни пратиоци остали су шокирани овиме и рекли да овај потез сматрају неприкладним, а фотографију “гнусном и тужном”.

Интересантно да је Орнела Мути 1994. проглашена најлепшом женом света у избору магазина “Цласс”, а већ две године касније је добила првог унука. Тад је имала једва 40, али све је на време обавила и није остављала ништа случају, укључујући и својевремено осигуравање својих груди на 300 хиљада долара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".