Прошле гдоине водитељка Душица честитала је родитељима 41. годишњицу брака, а то је уједно била и посебна прилика да својим пратиоцима покаже како јој изгледају мама и тата.

 

 

- Добили су ме када су имали по 20 година и била сам чист плод њихове љубави и жеље да цео живот проведу заједно! На овој фотки ја пуним четири године, а и даље, четрдесет година касније, заједно дувамо свећице! Хвала вам што сам вам једна једина... И надам се да вам нисам задавала много главобоље. Тачније, хвала вам што нисте дозволили да се види када вас је због мене болела глава... Надам се да ћу ускоро и ја моћи да се похвалим тако чистом и вечном љубављу, јер сте ми задали озбиљан задатак! И надам се да сам упола добар родитељ, као што сте ви мени свих ових година... Срећна вам 41. годишњица брака! Волим вас - гласила је порука Јаковљевићеве упућена њеним родитељима.

 

 

Потом је Душица објавила фотографију са оцем, али и мајком, те се јасно види на кога личи више, с обзиром да је Јаковљевићева судећи према коментарима на Инстаграму иста њена мајка у младости.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".