Prošle gdoine voditeljka Dušica čestitala je roditeljima 41. godišnjicu braka, a to je ujedno bila i posebna prilika da svojim pratiocima pokaže kako joj izgledaju mama i tata.

 

 

- Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava... Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas - glasila je poruka Jakovljevićeve upućena njenim roditeljima.

 

 

Potom je Dušica objavila fotografiju sa ocem, ali i majkom, te se jasno vidi na koga liči više, s obzirom da je Jakovljevićeva sudeći prema komentarima na Instagramu ista njena majka u mladosti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".