- Откад је све почело да се дешава нисам срећан. Ово је село, причају да је преварила човека. Од најбоље је постала најгора, нисам очекивао да превари супруга, није смела тако. Каје се за грешке, и даље их прави, кренула је с Дејаном и опет тамо. Никад нећу подржати Цара, он је криминалац, пљује је и дави, гађа лименкама, Цар ће први да је шутне сутра - рекао је Хусо у Премијера Викенд Специјалу.

- Дејан по несрећи нашао ову, а и она била с Царем. Нек иде дечко својим путем. Плашио сам се да не направи нешто себи, био сам и у хитној. Ја сам плакао кад се он кидао, кад га нешто гуши, мени је њега жао, није Далила то смела да му уради, не на тај начин. Било је овде времена, могли смо да се растанемо, нећемо више заједно, овде то да уради, поштеније би било. Гледам ка као моје дете, како бих ја преживео да се нешто било не дај Боже, њеном кривицом, он је моје дете, ја га тако гледам. Не као њена мајка. Нек је срећан и весео. У Шепку га могу дочекати аплаузом, заслужио је - говорио је Хусо.

- Тако је, не може Дејан бити оштећен у вези са кућом. Цар никада неће доћи у ову кућу. Не може ни она са њим, може сама да дође у своју кућу. Са њим никад у животу. Ако толико каже да воли оца, онда треба да га поштује. Могао бих да је се одрекнем, ја хоћу само праведност. Не можеш ти да газиш све, да понижаваш све, да би била најбоља, не може - рекао је Хусо.

- Опростићу јој ако се окане Цара, Цар је пљује, малтретира, ради шта хоће. Њему бих рекао да није нормалан. Све нас је повредио, целу фамилију. Она зна да то није добро што ради. Са Далилином мајком се слабо чујем, са децом својом се чујем. Сестра ју је подржала пред улазак у Задругу 5. Дејан није променио веру, нормално је да је ушао у џамију да види како је. Враџбине су најгоре, може да се прави, можда је неко са друге стране, неко од његових. Они њу нису волели од првог дана, тако је он причао. Нису им дали да праве кућу, ја сам дао. Говорио сам да иде код своје мајке, да пређе преко тога. Отац му је долазио ту. Чуо сам се са њим, долазио је овде пре пар месеци. Био је изненађен као ја, он зна како су лепо живели. Поручио бих Далили да се дозове памети, да се окане лажне љубави. То се показало кад је Маја ушла, сутра ће бити опет, то ми је најжалије - закључио је Хусо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".