Наиме, многи су се питали зашто се Александра, са којом Чолић има две ћерке, готово никада не појављује у јавности. Један од разлога је инцидент који се својевремено догодио.

Фото: Драган Карадаревић

 

 

- Много тога сам прошао и доживео у животу. Једном је моју супругу ножем напала нека обожаватељка и посекла је по лицу. Сандра се измакла, али ју је ова мало закачила, срећом без већих последица. То је било давно, али се и дан-данас сећам тога. Моја жена других већих непријатности није имала, јер се не експонира, није тај тип, а и сматрам да жена и деца треба да буду далеко од очију јавности - рекао је Чола у једном интервјуу.

Он је објаснио да је у овом случају срећа у несрећи била то што његова законита супруга није љубоморна, па се драма брзо завршила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

 

- Моја супруга је реаговала како треба. Она разуме мој посао. Мислим да то позитивно делује на њу. Она то доживљава као добро и лепо, као нешто што представља део мене. Та публика је годинама уз мене и подржава то што радим. Верујем да може да јој буде само драго због тога - рекао је певач за "Ало".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".