За сада јавности непознати момци су преко лица имали хируршке маске, па тако Марина није могла да им види лице, а како каже били су обучени у широке, црне јакне. 

 - Преплашена сам, плашим се за своју безбедност. Никад нисам имала било какав сукоб са неким, а камоли ове врсте. Немам идеју ко би могао да наложи овако нешто, а сигурна сам да је то у питању. Да сам некоме сметала, због чега не знам... Пада ми на памет једино нека врста љубоморе као мотив - каже Марина који истиче колико се осећа небезбедно.

Певачица је признала и да је приметила нешто сумњиво последњих дана.

- Ја сам запазила једног момка, који иначе важи за градског мангупа и шпијуна, како аутом кружи по мојој улици већ данима. То ми је било сумњиво, али нисам толико томе придавала пажњу, нисам ни слутила да би овако нешто могло да се деси. 

Марина је још једном истакла колико је уплашена и истраумирана због свега што јој се десило.

- Врло сам уплашена за своју безбедност. Анксиозна. Нећу смети да одем на улицу, да одем на свирку, да радим... Надам се да ћу добити одговарајућу заштиту, да ћемо пронаћи починиоце и да ће надлежни урадити све да ме заштите - закључује певачица и додаје да су и једног младића извесни људи претукли баш испред овог локала прошлог викенда и чак му поломили лобању.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".