Она је кренула стопама својих родитеља и почела да пева, те данас важи за једну од најлепших певачица на српској естради.

Додуше, стилски не прати родитеље и не пева народну музику, већ се определила за модернији звук.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Новинара листа "Сабор" пред крај 1998. године били су у посети дому Китића, те су том приликом снимили и тада малу Елену.

- Код нас је баш све ново. Наша кћеркица је први пут свесна Нове године, обоје смо урадили нове плоче за нову, "Гранд продукцију", ја после седамнаест месеци поново почињем да радим у новогодишњој ноћи, нови ми је муж сваке године, јер му је 1. јануара рођендан - изјавила је, уз смех, тада Марта Савић.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Новопечени родитељи тог дана причали и о томе како ће малу Елену чувати бака Мирјана и девојка Весна, док мама и тата буду на новогодишњим наступима.

- Само ћу једну ноћ певати и одмах се враћам, немам намеру ни да преспавам тамо. Решила сам и убудуће, кад будем путовала, да то буде најдуже до два дана. Не желим да је на дуже остављам.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/elenakitic

 

 

Будући да је било време новогодишњих празника, Китићи су открили и шта желе у новој 1999. години. Сасвим разумљиво, жеље су се односиле на новог члана породице. Китићи су пожелели да сви буду живи и срећни, и да им се оствари жеља која већ израста у сасвим конкретан план: да купе кућу са двориштем, и у њему, на свом дрвету завежу љуљашку за кћи Елену.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".