Верица истиче да је само једом реаговала на новинарске изјаве због брака са знатно млађим мушкарцем. 

- Само сам једном реаговала, једна особа у својој емисији је то урадила у време када сам целу Тиршову опремила, одељење неурологије, опремила са постељином и телевизорима, а водитељка је почела са Верица Ракочевић која је у таблоидима позната по томе и томе... Ја сам само устала и отишла - рекла је креаторка и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Људи су жељни сензационализма. Ја сам покренула једну кампању на свом Инстаграму, па поред тога што представим своју нову колекцију на манекенкама, ја је покажем и на себи. Желим да покажем да ту гардеробу могу да носе жене свих доби, различите енергије итд. - каже Верица.

Она је свог супруга описала као некога ко је много зрелији у погледима мушко-женских односа.

- Сада пуним 74 године, а Вељко пуни 86, заиста је тако. Ја сам имала два супруга и међу свим мушкарцима које сам упознала до сада нисам срела ниједног који има ту филозофију према браку, такав однос према жени и породици какав он има. Ја не разумем и ми долазимо у страшне сукобе, јер ја и даље мало инфатилније гледам на те мушко-женске односе, а он их гледа као да је дупло старији од мене - истиче креаторка. 

Фото: АТА имагес

 

Верица је открила да иако Вељко нема особине које би требало њен мушкарац да поседује, има једну особину коју сматра основном за добар однос у браку.

- По мени прави мушкарац, ја бих нашла три особине које Вељко нема, а опет је прави мушкарац. Прво да је неуреден, друго, може свет да се сруши ако он не жели нешто да уради, он неће да уради. Нема апсолутно никакав однос о обавезама. Он живи у свом свету. Био је у породици где је мама са неким феноменалним ставом испратила чињеницу да живи са два уметника и стварала им је простор да могу да се баве својом уметношћу. Ја се бавим својим послом, својим обавезама, својим унучићима, кућом и милион других обавеза и мени то смета - каже Ракочевићева.

Фото: Н. Скендерија

 

Оно што њега чини правим човеком у њеним очима је то што је никада не би изневерио.

- Али оно што њега у мојим очима чини правим човеком, без обзира на то што имамо толико размирица, а то је та људска особина да без обзира на разлику у годинама, никада ме као човек не би изневерио. Мени је то најважније и ако ме питате шта је прави мушкарац, то је онај који вас никада не би изневерио људски, а то је и права жена, ако мене питате - рекла је Верица Ракочевић.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".