Verica ističe da je samo jedom reagovala na novinarske izjave zbog braka sa znatno mlađim muškarcem. 

- Samo sam jednom reagovala, jedna osoba u svojoj emisiji je to uradila u vreme kada sam celu Tiršovu opremila, odeljenje neurologije, opremila sa posteljinom i televizorima, a voditeljka je počela sa Verica Rakočević koja je u tabloidima poznata po tome i tome... Ja sam samo ustala i otišla - rekla je kreatorka i dodala:

Foto: ATA images

 

- LJudi su željni senzacionalizma. Ja sam pokrenula jednu kampanju na svom Instagramu, pa pored toga što predstavim svoju novu kolekciju na manekenkama, ja je pokažem i na sebi. Želim da pokažem da tu garderobu mogu da nose žene svih dobi, različite energije itd. - kaže Verica.

Ona je svog supruga opisala kao nekoga ko je mnogo zreliji u pogledima muško-ženskih odnosa.

- Sada punim 74 godine, a Veljko puni 86, zaista je tako. Ja sam imala dva supruga i među svim muškarcima koje sam upoznala do sada nisam srela nijednog koji ima tu filozofiju prema braku, takav odnos prema ženi i porodici kakav on ima. Ja ne razumem i mi dolazimo u strašne sukobe, jer ja i dalje malo infatilnije gledam na te muško-ženske odnose, a on ih gleda kao da je duplo stariji od mene - ističe kreatorka. 

Foto: ATA images

 

Verica je otkrila da iako Veljko nema osobine koje bi trebalo njen muškarac da poseduje, ima jednu osobinu koju smatra osnovnom za dobar odnos u braku.

- Po meni pravi muškarac, ja bih našla tri osobine koje Veljko nema, a opet je pravi muškarac. Prvo da je neureden, drugo, može svet da se sruši ako on ne želi nešto da uradi, on neće da uradi. Nema apsolutno nikakav odnos o obavezama. On živi u svom svetu. Bio je u porodici gde je mama sa nekim fenomenalnim stavom ispratila činjenicu da živi sa dva umetnika i stvarala im je prostor da mogu da se bave svojom umetnošću. Ja se bavim svojim poslom, svojim obavezama, svojim unučićima, kućom i milion drugih obaveza i meni to smeta - kaže Rakočevićeva.

Foto: N. Skenderija

 

Ono što njega čini pravim čovekom u njenim očima je to što je nikada ne bi izneverio.

- Ali ono što njega u mojim očima čini pravim čovekom, bez obzira na to što imamo toliko razmirica, a to je ta ljudska osobina da bez obzira na razliku u godinama, nikada me kao čovek ne bi izneverio. Meni je to najvažnije i ako me pitate šta je pravi muškarac, to je onaj koji vas nikada ne bi izneverio ljudski, a to je i prava žena, ako mene pitate - rekla je Verica Rakočević.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".