Џејмсон се у уторак обратила својим обожаваоцима на Инстаграму, откривши да се сада "само одмара" код куће, док лекари и даље покушавају да утврде шта је тачно узроковало стање због којег је почетком јануара изгубила способност ходања. Уз то, звезда је открила да је недељама повраћала након што више није могла да стане на ноге, пише Пејџ Сикс.

- Још морам да обавим пуно тестирања, али чини се да нешто није у реду са мојим феморалним живцем, и то утиче на снагу мојих ногу - рекла је и додала: - Нажалост сам још у инвалидским колицима, али надам се да ћу ускоро да проходам. Молим вас, помолите се за мене.

Иначе, феморални живац се налази у карлици и протеже се низ предњи део ноге.

Џени је у почетку дијагностикован Гилен-Бареов синдром, "редак, аутоимуни поремећај у којем имунолошки систем особе оштећује живце", према ЦДЦ-у.

Међутим, њен партнер Лајор Битон је касније потврдио да она заправо уопште није боловала од Гилен-Бареовог синдрома, што значи да лекари још увек траже одговоре.

- Лекар је то потврдио после другог теста и пет рунди ИВИГ-а (терапијски третман за пацијенте с недостатком антитела). Дакле, Џена нема Гилен-Бареов синдром. Ускоро ћемо вас обавестити - рекао је тада израелски бизнисмен.

Џејмсон засад може минимално да помера ноге, те је открила да јој се догодила атрофија мишића јер дуго није ходала.

- Ноге су ми невероватно мршаве - рекла је и додала: - Немојте се превише узбуђивати јер су ми ноге одувек биле ултрамршаве, па ме не осуђујте. Ускоро се враћам у најбољем издању!

Џена живи на Хавајима с тренутним партнером Лајором Битоном, с којим има ћеркицу Бател Лу (4), док с бившим дечком, Титом Ортизом, дели старатељство над 12-годишњим близанцима Џесијем и Џорнијем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".