- Не знам шта се њом догодило, али после развода као да се уобразила и више није иста особа. Дуго она не живи са мужем, не онолико колико је познато јавности. Зашто је крила, то је њена ствар и није битно, али од тада је постала прилично дрска. Раније је била насмејана и љубазна, умела је да стане и чује различите коментаре. Сада се понаша као шипарица. Дете јој је фино и васпитано, а супруга не виђамо често. Ја сам га за последњих неколико година видела једном да је довезао малишана - рекла је комшиница Зорја, док други комшија није желео да открије свој идентитет и истиче да водитељку види само када прође аутом.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTV Pink Official

 

 

- Моја супруга и ћерке јој се јављају, ја не. Мени је и на телевизији иритантан њен глас. Након скандала када је нешто писала око провода за време короне, ја сам само потврдио лоше мишљење које имам о њој. Ћерка прича и да се сада пише како је у сукобу са неким певачицама јер их није испоштовала у емсиији. Тако ми и делује, као амбициозна жена која само мисли да постигне неки успех без обзира на све, али то ме не дотиче. Па што јој долазе у емисију ако их вређа. Све вам је то исти кош - каже комшија.

Из зграде у којој Сања живи у елитном делу Београда, изашла је комшиница која је застала на питање о Сањи.

- Она је моја комшиница, али о њој имам средње мишљење. Није она баш такав тип људи да се јави увек, дешава се да прође и да ми се не јави, али она је доста замишљена, превише је заузета својим послом, али живим свој живот, шта ме брига. Када се развела, није било потребе да се прочује, човек је отишао и то је то. Тренутно је не виђам са неким, али неће сигурно овде да доведе неког јер живи са сином. Ова емисија што је била, то ми није баш мило. Није то у реду, не треба да дође до несугласица између њих, сви имамо право да живимо и сви имамо право на своју реч, али потцењивати некога то не ваља - каже комшиница, алудирајући на ситуацију са Каћом.

Фото: АТА имагес, Танјуг/Димитрије Голл

 

- Све најлепше мислим о Сањи, увек се јави, њен син такође, увек нам се јави. Све што треба ми се договарамо, нас нема много ту станара, тако да о свему се заједно договарамо. Када се развела нисам одмах сазнао, после ми је рекла једна комшиница, јер ја сам мало ту у згради, мало у другој, па нисам ни знао, сретали смо се, тренутно је не виђам са неким. Никада није правила журке, Боже сачувај, нарочито не сада за време короне, она је много уљудна жена и увек се јави. Баш пре неки дан, ја сам паркирао кола на њено место, а имам и место у гаражи, те сам је питао да ли треба да померим кола, а она је рекла да не треба, да је већ нашла место, тако да немам проблема са њом - истиче господин.

У оближњој пекари, истакли су да водитељка веома слабо долази

Фото: Танјуг/ Димитрије Голл

 

 

- Па не знам, конкретно Сања Маринковић, јако слабо долази. Све најбоље мислим о њој, када дође увек је љубазна, остави и бакшиш - рекла је укратко продавачица у пекари.

Комшиница која живи у улици где и Сања, каже да све што се деси у њиховом крају, слабо одјекне.

- Добра је Сања, не виђамо се ми нешто пуно, ту из кола, јер паркира у близини нас. Када се сретнемо увек каже добар дан, здраво или климне главом, али не виђамо се често. О разводу дуго нисам знала јер је ова улица таква, ту нико ни са ким не разговара толико, кућа до куће, не зна се ништа. Ту сам 41 годину, не знаш да ли је неко болестан или је умро, једноставно прође поред тебе, добар дан и ништа више. Тренутно је не виђам ни са ким, али кажу да има неког ког не доводи овде - кроз смех је прокоментарисала комшиница са прозора.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".