По речима Спалевићеве, Кристијан је од стране своје супруге наводно тужен за физичко злостављање, али и коришћење недозвољених супстанци, те је Голубовић на заказаном рочишту тражио да се подвргне полиграфу, како би доказао истину.

Кристина се огласила и објаснила шта се догодило у судници, али је поменула и да су јако огорчени на социјалну службу, јер Кристијан наводно није могао да честита рођендан својој ћерки, те ни да јој однесе поклоне, али ни торту, о чему је говорио у снимку објављеном на њиховом Јутјуб каналу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Republika, K2 Kristijan i Kristina Official

 

 

- Јако ми је тешко што се Кристијан налази у оваквој ситуацији, проверено то не заслужује. Ивана се није појавила на суду, што смо и очекивали али колико сам упућена, на суочавање мора да дође. Сматрам да је дегутанто да ја коментаришем њихов однос и расправу али докази које сам видела и чињенице кроз живот са Кристијаном ми дају за право да му дам јавну подршку и да станем уз њега - почела је Кристина.

- Кристијан има 6 сведока из своје околине који су били пристуни у тренуцима његовог односа са Иваном, тако да ће све изаћи на видело. Све да ставимо на страну, сутра и мени може да буде лош муж, али лош отац није сигурно и не заслужује овакав третман у тој улози. За рођендан смо покушали да ступимо у контакт са ЦЗР Краљево, са чије стране се Кристијан саботира у овом случају отворено. Три дана је покушавао да их добије, намерно су га дискриминисали и нису хтели да се јаве. Тако да торта и поклони нису уручени малој Вери. Након тога, Кристијан је био јако тужан и депресиван - рекла је Спалевићева.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Republika

 

 

- Она у тужби наводи да је уложила новац у реновирање стана, а Кристијан је то урадио од претходно зарађеног новца пре Задруге. Наводи да је слала новац његовом сину, а износ је далеко мањи што постоји документовано такође. За Кристијана такође није слала новац, иако је навела да је слала њему. Битна ствар је да је Кристијан на суду захтевао полиграф за све тачке које је она изнела, да користи психоактивне супстанце и да је физички злостављао - закључила је Кристина.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".