DŽejmson se u utorak obratila svojim obožavaocima na Instagramu, otkrivši da se sada "samo odmara" kod kuće, dok lekari i dalje pokušavaju da utvrde šta je tačno uzrokovalo stanje zbog kojeg je početkom januara izgubila sposobnost hodanja. Uz to, zvezda je otkrila da je nedeljama povraćala nakon što više nije mogla da stane na noge, piše Pejdž Siks.

- Još moram da obavim puno testiranja, ali čini se da nešto nije u redu sa mojim femoralnim živcem, i to utiče na snagu mojih nogu - rekla je i dodala: - Nažalost sam još u invalidskim kolicima, ali nadam se da ću uskoro da prohodam. Molim vas, pomolite se za mene.

Inače, femoralni živac se nalazi u karlici i proteže se niz prednji deo noge.

DŽeni je u početku dijagnostikovan Gilen-Bareov sindrom, "redak, autoimuni poremećaj u kojem imunološki sistem osobe oštećuje živce", prema CDC-u.

Međutim, njen partner Lajor Biton je kasnije potvrdio da ona zapravo uopšte nije bolovala od Gilen-Bareovog sindroma, što znači da lekari još uvek traže odgovore.

- Lekar je to potvrdio posle drugog testa i pet rundi IVIG-a (terapijski tretman za pacijente s nedostatkom antitela). Dakle, DŽena nema Gilen-Bareov sindrom. Uskoro ćemo vas obavestiti - rekao je tada izraelski biznismen.

DŽejmson zasad može minimalno da pomera noge, te je otkrila da joj se dogodila atrofija mišića jer dugo nije hodala.

- Noge su mi neverovatno mršave - rekla je i dodala: - Nemojte se previše uzbuđivati jer su mi noge oduvek bile ultramršave, pa me ne osuđujte. Uskoro se vraćam u najboljem izdanju!

DŽena živi na Havajima s trenutnim partnerom Lajorom Bitonom, s kojim ima ćerkicu Batel Lu (4), dok s bivšim dečkom, Titom Ortizom, deli starateljstvo nad 12-godišnjim blizancima DŽesijem i DŽornijem.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".