Јелена је у сунчаном Дубаију одржала гламурозни концерт на Експо сајму, а сада је пуна утисака.


- Баш је било лепо и у духу наше традиције, публика је била мало релаксиранија него што смо навикли на тим духовним светковинама. Тог дана смо били главна атракција, има нешто у том балканском ритму што је потпуно неодољиво. Припремиле смо се и репертоар је био јако лепо селектован из 40 година наше кинематографије, обухватио је џез музику, рокенрол сцену. Публика се јако лепо забавила - истакла је глумица.

Иако је у години за нама низала успехе на пословном плану, окарактерисала би је као једну од најтежих у животу јер јој је преминуо отац.

- Ова година ми је била можда најтежа у животу. Борим се радом, као и сви, рад је одржао човека. Тешко је прихватити неке ставри и поздравити се са људима којих више нема, али утеха је да ми који остајемо, носимо врсту обавезе да будемо срећни баш због оних који су нам то омогућили - додаје Јелена.

Фото: Н. Скендерија

 

Тешке тренутке пребродила је уз подршку партнера Дарија, са којим је већ четири године, а са којим је од недавно започела и заједнички живот.

- Имам ту срећу да имам подршку партнера, то је најважније за сваку жену - истакла је Јелена.

- Углавном играм хладне ликове и зле жене, па сви мисле да сам хладна и затворена, то је нетачно. Постоји правило број један, не најављуј да је то права љубав, боље ћути, јер никад не можеш да испричаш онолико колико можеш да прећутиш паметно - закључила је Гавриловићева.

- Човек који ради ствари како осећа, нема шта да крије. Некако дужни смо да нашој публици откријемо и неке ствари кроз које пролазимо, сваки глумац има своју публику. Они се радују са тобом и пате када пролазиш кроз тешке тренутке - рекла је глумица у емисији "Премијера".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".