Руку на срце, није баш равноправна, јер Србин још увек не зна на којим турнирима може да учествује због вакцине против короне, док Шпанац нема тих проблема.

Ипак, Рафа је истакао да би волео да види Нолета на свим турнирима, укључујући и грен слем без обзира што није примио вакцину против короне.

Чинило се да полако ривалство Ђоковића и Надала стаје на здраве ноге, а онда се појавио стриц и тренер Тони.

Он је у интервјуу за "Ла Вангуардију", дотакао се и породице Новака Ђоковић коју је на неки начин прозвао и то док је говорио о својој фамилији.

Фото: Г.Чворовић

 

 

На констатацију новинара да је Рафаел Надал лепо васпитан и одгојен и да не би могао да му се деси хаос као што је Ђоковићу у Аустралији, Тони је поручио да "добро окружење" није гаранција победе - и управо искористио пример српског тенисера да одбрани ту тезу.

- Дозволите ми да појасним... Погледајте шта је Ђоковић све освојио са онаквим окружењем. У сваком случају, фамилија Надал је нормална и увек ће бити. Почевши од мог брата Мигела Анхела који је играо за Барселону- рекао је Тони Надал.

Стриц освајача Аустралијан опена се и те како плаши Новака, па мисли да Мелбурн није Рафи гарант да ће да буде ГОАТ.

- Мислим да Рафи неће бити довољно 21 гренд слем да буде највећи икада. Ђоковић је фаворит на Вимблдону, на Ролан Гаросу се надам да ће Рафа победити. За УС Опен већ не знам...", закључио је Тони.

Прозивке на рачун породице нису на месту, јер од Новака никада нико није чуо нешто лоше за Надала или Федерера, а тек за њихове најближе. Ђоковић је шампион и у понашању и у игри...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".