У емисији на  РТС, Новак Ђоковић је детаљно причао о свему што му се десило претходних месеци. Он његовог избора да не говори о вакцинама, преко тортуре у Аустралији, подршке колега и своје грешке, па до наредних корака у каријери, најбољи тенисер света говорио је пред камерама.

Један упечатљив моменат из те емисије изазива посебну пажњу, јер је најбољи српски спортиста причао и о поређењу са легендарним Мухамедом Алијем, који је својевремено био суспендован на пет година због својих уверења.

Можда и најбољи боксер свих времена претходних недеља често је коришћен када се причало о Ђоковићевој борби у Аустралији, јер је Србин само желео право да са својим телом ради шта жели...

Поглеђате Новакову реакцију:

Водитељ емисије упитао је Новака како се осећа када га пореде са легендарним Мухамедом Алијем који је одбио служење војног рока и одлазак у рат у Вијетнаму, због чега је суспендован на пет година!

"Имате времена, али немате баш пет година", рекао је водитељ емисије Око.

"Па, како ви знате да ја немам пет година?", упитао је Новак.

Пошто се нису најбоље разумели, Горислав Папић је објаснио да је мислио на паузу у карфијери од пет година. Новак је потврдио да то не би било пријатно.

"Не бих волео да дођем у исту ситуацију, наравно. Тешко ми је да замислим да се пет година не такмичим, па да се вратим. али, све је могуће...", додао је Ђоковић.

Ипак, Новака Ђоковића нећемо чекати пет година. Он већ наредне недеље игра на турниру у Дубаију, где је први носилац и већ зна против кога ће се борити на путу до титуле.

Погледајте тај детаљ разговора:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".