На старту турнира у Дубаију ривал ће му бити Италијан Лоренцо Мусети, а почетак њиховог меча очекује се око 17.30 часова по нашем времену. Новак је рекао да је вредно тренирао у протеклом периоду.

- Почео сам да тренирам десетак дана по повратку из Аустралије. Физички сам радио готово свакодневно. Тенис играм у последње три недеље, можда ефективно две и по недеље. Уживао сам у томе као и у времену проведеном у Београду, где сам био највише - навео је Ђоковић.

Први рекет света је истакао да се радује повратку на терен.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Знате, много волим ову игру. Да ударам по лоптици. Није ми било тешко да узмем рекет у руке и да изађем на терен да вежбам, јер пре свега имам љубав и страст према овом спорту и ценим сваки минут проведен на терену, зато што знам да увек има нешто што могу да унапредим - рекао је српски тенисер.

Ђоковић је открио и каква је била реакција играча које је сусрео ових дана. За разлику од Аустралије, у Дубаију се доста пријатније осећа.

- Нисам их видео много, али оне које сам срео, имали су позитиван приступ и били су срдачни. Лепо је то видети. Не могу да кажем да је то био случај у Аустралији. Тамо је помало било чудно. Овде је за сада све у реду - закључио је Новак.

Ђоковић ће покушати да дође до шесте титуле у Дубаију, а рекордер је Роџер Федерер са осам трофеја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".