Кулићева сматра да је искоришћена и да је покривала многе њихове трошкове.

- У задње време читам по порталима да је она вештица из Дервенте пустила језик. А зашто се сакрила у мишју рупу док сам јој плаћала кредит и исплатила га, док сам јој давала новац да плати струју, док сам њеном сину (она га је само родила, а прави се велика мајка), плаћала коцкарске и наркоманске дугове како га не би дужници тукли - наводи Миљана.

Фото: Инстаграм принтскрин miljana__kulic

 

- Сада, када сам ја срећна, та саможива змијурина је дала себи за право да прича о мом материнству и то наравно јер је свесна, да од мене више нема користи. Жао ми је било оног балвана, јер сам видела да од мајке нема ни трунку љубави, док га је отац звао да га запосли у Немачкој где и живи, али вуцибатина неће да ради, а хоће да се коцка и дрогира - додаје Кулићева за "Информер".

Фото: Jutjub принтскрин/Zadruga Official

 

- То је тај смрад који је у договору са Золом мени донео лекове у собу, храну, кафу и снимао ме док сам спавала. Сама сам била крива за све, али ево храниш џукелу да те уједе. Та кучка се и те како јављала кад треба да јој поведем сина у Задругу, да му купим гардеробу за тамо, да не иде као слепац, обућу, да се изборим за његов велики хонорар, да му обезбедим цигаре, храну и једва чека да јој однесе хонораре. Тада сам јој била добра и нигде се није оглашавала па и мени и Жељку пошаље поклон у ријалитију да народ види како она мене поштује. Сада и дрвље и камење по мени јер је свесна да од мене више нема користи. Још да додам да сам је скоро само једном позвала да је подсетим да пошаље сину послужење за рођендан од новца који сам им ја оставила од свог хонорара да га на би било срамота да једино њему ништа не стигне. Наравно, није се јавила од срамоте, а прича да је сада узнемиравам! - закључила је Миљана.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".