Миљана данима покушава да добије Гоцу како би је убедила да што пре уговоре виђање са децом.

- Миљана је обећала да ће се потрудити да коначно упозна брата и сестру. Мислила је на Гоцину ћерку Лену и свог сина Жељка. Она данима покушава да добије Гоцу на телефон, чак јој је писала и на Инстаграм не би ли је наговорила да се састану и упознају децу. Гоца за то наравно неће ни да чује, али је Миљана упорна. Она са Иваном нема никакав контакт, а и зна да он са ћерком не комуницира већ дуже време, па зато жели преко Гоце да упозна Жељка са сестром по оцу. Не знам што је навалила, али баш се намерачила - рекао је извор близак Миљани.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Она је покушала када је изашла из ријалитија да среди однос и са Иваном, па је он дошао у Ниш да види сина, али су се посвађали после пола сата. Још тада је имала идеју да њега убеди да се он потруди да обнови контакт с Леном, па онда да упозна и Жељка са њом. Мислим, реално, било би лепо да се деца знају, нису они ништа криви, али… - завршава извор.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/KONTRA SHOW

 

Подсетимо, Миљана је прошле недеље шокирала јавност кад је објавила видео на свом Јутјуб каналу који је снимила на гробљу у Добоју. Том приликом, симболично је сахранила Золу, који је жив и здрав у ријалитију. Чак је ишла толико далеко, па је и његовој мајци изјавила саучешће.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Miljana Kulic

 

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".