Анастасијина прва веза била је са Костадином Терзићем, потом се писало о њеној наводној романси са кошаркашем Милошем Теодосићем, а последњи нен дечко био је Ђорђе Куљић.

ЂОРЂЕ КУЉИЋ

Ђорђе Куљић је млади бизнисмен који долази из угледне породице у Новом Саду. Куљићев отац је такође бизнисмен, а један од послова који је препустио свом наследнику Ђорђу јесте фирма за транспорт камионима у Америци. За то поднебље одраније га везују лепе успомене будући да се Анастасијин бивши дечко школовао у Њујорку, а оно што је посебно занимљиво јесте чињеница да је за време школовања Куљић делио стан са ћерком Драгана Стојковића Пиксија, Ањом Валенте.

 

 

Љубав између Анастасије и Ђорђа наводно је уследила већ на први поглед иако се Куљић добро намучио да освоји младу певачицу. Иако је млади пар започео заједнички живот у октобру 2021. године, љубав је пукла.

Подсетимо, Анастасија је недавно приликом гостовања у једној емисији открила да је још увек рано да размишља о браку и деци будући да јој се ни након рођења сина њеног брата Вељка није пробудио мајчински инстинкт.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ raznatovicanastasija

 

- Не знам кад ће та свадбена звона, морам прво да будем верена, тако да то морате њега да питате. Полако идемо. Сад смо направили тај већи корак, преселеили смо се у нови стан. Уживамо и лепо нам је, не журимо нигде. Млади смо и нек све иде својим током. Немам сад потребу да ти озваничавам папиром - рекла је певачица 2021. године, а уследио је раскид са Куљићем.

КОСТАДИН ТЕРЗИЋ

Костадин Терзић, син Звездана Терзића, широј јавности постао је познат по романси коју је имао са Анастасијом Ражнатовић. Њих двоје уживали су у првој, наивној љубави, а када су се растали, урадили су то као одрасли људи, на пристојан и цивилизован начин.

 

 

- Костадин и Анастасија су се растали пре месец дана, али не због треће особе. Просто, млади су, то је било за очекивати. Она има само 18 година, неће сигурно да се удаје и да се везује. Они су млади људи, животи су пред њима, везе и везице, љубави и страсти - рекла је Цеца једном приликом за медије.

МИЛОШ ТЕОДОСИЋ

Анастасија је наводно у вези са кошаркашем Милошем Теодосићем упловила после раскида са Терзићем. Она је са њим наводно била три месеца у вези, али крах се десио због тога што је он тада био у Русији, а певачица у Србији. Шушкало се да је Анастасији тада бивши дечко Константин слао поруке на које није желела да одговара, писали су тада медији.

Фото: ЕПА

 

Анастасија и Милош су после свега наводно остали у добрим односима, а касније се Милош оженио глумицом Јелисаветом Орашанин.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".