Anastasijina prva veza bila je sa Kostadinom Terzićem, potom se pisalo o njenoj navodnoj romansi sa košarkašem Milošem Teodosićem, a poslednji nen dečko bio je Đorđe Kuljić.

ĐORĐE KULJIĆ

Đorđe Kuljić je mladi biznismen koji dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu. Kuljićev otac je takođe biznismen, a jedan od poslova koji je prepustio svom nasledniku Đorđu jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju lepe uspomene budući da se Anastasijin bivši dečko školovao u NJujorku, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je za vreme školovanja Kuljić delio stan sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente.

 

 

LJubav između Anastasije i Đorđa navodno je usledila već na prvi pogled iako se Kuljić dobro namučio da osvoji mladu pevačicu. Iako je mladi par započeo zajednički život u oktobru 2021. godine, ljubav je pukla.

Podsetimo, Anastasija je nedavno prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da je još uvek rano da razmišlja o braku i deci budući da joj se ni nakon rođenja sina njenog brata Veljka nije probudio majčinski instinkt.

Foto: Printskrin/Instagram/ raznatovicanastasija

 

- Ne znam kad će ta svadbena zvona, moram prvo da budem verena, tako da to morate njega da pitate. Polako idemo. Sad smo napravili taj veći korak, preseleili smo se u novi stan. Uživamo i lepo nam je, ne žurimo nigde. Mladi smo i nek sve ide svojim tokom. Nemam sad potrebu da ti ozvaničavam papirom - rekla je pevačica 2021. godine, a usledio je raskid sa Kuljićem.

KOSTADIN TERZIĆ

Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, široj javnosti postao je poznat po romansi koju je imao sa Anastasijom Ražnatović. NJih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.

 

 

- Kostadin i Anastasija su se rastali pre mesec dana, ali ne zbog treće osobe. Prosto, mladi su, to je bilo za očekivati. Ona ima samo 18 godina, neće sigurno da se udaje i da se vezuje. Oni su mladi ljudi, životi su pred njima, veze i vezice, ljubavi i strasti - rekla je Ceca jednom prilikom za medije.

MILOŠ TEODOSIĆ

Anastasija je navodno u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem uplovila posle raskida sa Terzićem. Ona je sa njim navodno bila tri meseca u vezi, ali krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Šuškalo se da je Anastasiji tada bivši dečko Konstantin slao poruke na koje nije želela da odgovara, pisali su tada mediji.

Foto: EPA

 

Anastasija i Miloš su posle svega navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se Miloš oženio glumicom Jelisavetom Orašanin.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".