Од тада, медији су почели да се интересују за његов живот, те су многи детаљи доспели у јавност.

- Куљићи су из Новог Сада, складна су породица која већ годинама има свој приватни бизнис - рекао је извор близак Куљићима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anastasija.x.raznatovic

 

- Све што имају стекли су захваљујући великом труду и раду и породичном послу који су преносили с колена на колено. По целој Војводини су поседовали млинове. Неке су продали, а неке су задржали до данас - испричао је добро обавештени извор и додао да се нису обогатили преко ноћи те да нису скоројевићи.

Интересантно да је упркос томе што има породични бизнис Ђорђе увек волео да учи, па је породица издвајала велики новац за његово школовање у иностранству.

- Занимљиво је да је завршио је средњу елитну школу у Швајцарској, која је организована по моделу интерната, у којем су била и деца разних принчева и аристократских породица из целог света. Једна школска година је коштала 60.000 евра. То јавност није знала, знају само да је студирао у Њујорку, где је иначе и покренуо свој приватни бизнис - открива извор, и додаје како је Цецин зет покренуо посао којим се и данас бави.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anastasija.x.raznatovic

 

- Ђорђе је врло интелигентан момак, није као остала деца богаташа. Одувек се издвајао од осталих и увек је хтео сам да зарађује, те да не зависи од својих родитеља. Он је дечко који је буквално кренуо од нуле, а његова фирма је данас једна од водећих компанија која се бави транспортом у Америци.

- Ђорђе је с неколико пријатеља ушао у тај пројекат. Прво су испитали тржиште и када су схватили да је транспорт нешто што у Америци може да им донесе профит, одлучили су да се упусте у тај бизнис. Кренули су с једним камионом, међутим, како је била велика потражња, веома брзо су се проширили. Данас у свом власништву поседују више од 100 камиона који раде пуном паром - закључио је добро обавештени извор.

Атрактивног Ђорђа Куљића повезивали су с познатим девојкама са естраде, манекенкама, наводно чак и са старлетама, а бизнисмен је имао и краће везе по Европи и свету, писали су медији.

И управо у Њујорку где је студирао крећу подаци о његовим претходним љубавним искуствима будући да се шушка да је са тадашњом цимерком Ањом Стојковић, ћерком Драгана Стојковића Пиксија, која је данас удата за аутомобилисту Хуга Валентеа, имао и нешто више од пријатељства.
Ђорђе воли да се дружи, има групу пријатеља с којима често воли да оде на по које путовање или у излазак.

Фото: Игор Маринковић

 

Са Анастасијом је делио интересовања према далеким дестинацијама и незаборавним одморима.

Упркос описаном бурном емотивном животу њеног партнера, Анастасија никада није исказивала љубомору.

- Имам срећу да сам момцима била прва или друга девојка, тако да нисам размишљала о бившим девојкама. Они су сви старији били од мене, мој садашњи дечко је старији девет година од мене. Нисам имала на шта да будем љубоморна, све је то било неозбиљно пре мене - рекла је раније Ражнатовићева, док је била у љубави са Ђорђем.

(Блиц/Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".