Њих двоје су наиме због пословних обавеза и раздвојености решили да ставе тачку на љубавну романсу која је трајала пет година. Њих двоје су крајем 2021. године купили заједнички стан, али заједнички живот ипак није био дугог даха.

Раскид је ствар заједничког договора Анастасије и њеног дечка, а пошто нема речи о постојању трећих особа - Анастасија и Ђорђе су се крајње пријатељски разишли.

Анастасија и Ђорђе иначе су упловили у везу када је она имала 18 година.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anastasija.x.raznatovic

 

"Ђорђе не жели да буде у медијима, не бави се послом који подразумева јавност и нема потребе да се експонира преко мене, нити то жели. Поштујем његову одлуку, а и сама верујем да је боље да бар тај део живота сачувам за нас двоје", причала је једном приликом.

Иначе, Цецина мајка Светлана Цеца Ражнатовић недавно је раскинула са дечком Богданом Срејовићем. Светлана и Богдан су проводили много времена заједно, а одређене тренутке љубавне приче су приказивали на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

"Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота", изјавила је Цеца за медије када је раскинула са момком бизнисменом.

"Годишњица нам је 18. децембра... Нама је сваки дан као годишњица. Мени је у мојој вези јако лепо, срећна сам и задовољна. Он такође, а то је у ствари најбитније. Нама тај дан ништа посебно неће значити више, него сви ови остали који су за нама", причала је Цеца док је била у вези са Богданом.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".