Голубовић је открио како се она сада осећа, да ли ће наставити да покушавају да добију дете,  као и у каквом је односу са бившом женом и од чега сада живи.

- Кристина је оперисана од три сата је била на операционом столу. Заиста су се потрудили да среде проблем. Она је сада у фази опоравка. Ако све буде како треба, а мислим да ће бити, ми бисмо већ следећег месеца наставили са планом и приоритетом. А то је да имамо бебу - рекао је Кристијан.

Фото: АТА имагес

 

Голубовић има жељу да са трећим дететом надомести све оно што је са двоје деце пропустио.

- Био сам на годишњем одмору у парадајз бањи илити затвору. Не служи ми на част. Деца су била без једног родитеља - рекао је искрено Кристијан.

Са сином има одличан однос. Али, му је жао што није био са ћерком за њен рођендан. Такође, он је рекао и да му је жао што због бивше супруге Иване не може да има добар нормалан однос са ћерком.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Пинк.рс

 

Кристијан се пожалио на бившу супругу, коју је јавно преварио у ријалитију "Задруга". Како каже, тукла га је пред дететом, а он јој није узвратио. Додаје и да жали што са ћерком нема нормалан однос.

- Да ми одређује институција или жена која ме је лажно оптужила за насиље, када, где и колико ћу да се виђам са својом ћерком, онда ми не треба та улога "bad daddy-ја", коме они на кашику дају да виђа своје дете и дете који они уче да јој је отац лош. Ја никад пред дететом нисам опсовао. А знамо шта је она радила, тукла ме је пред мојом ћерком, а ја нисам никад узвратио. Узела ми је све паре. Дао сам јој паре на чување, а остали део је скроз исцедила са рачуна - рекао је Голубовић.

(Курир) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".