До сукоба је дошло када је Џакић у емисији на каналу "Балкан инфо" рекао: 

-  Ко је Кристијан Голубовић? Ко је то? Стварно, немам појма ко је, нити ме такви људи занимају. Можда сам га два три пута видео кад је кева гледала Фарму, или кад је другарица читала  новине "Скандал" тако да је глупо да трошимо време. Да је ММА борац, ја бих знао за њега.

Кристијану се ово помињање није ни најмање допало, па је у емисији на истом каналу Џакићу одговорио: 

-  Једном ме је код вас у емисји прозвао неки Џакић, ММА борац, па је изјавио "Ко је тај Кристијан", као подругљиво нисам ја ММА борац? Па, добро брате, ја имам 1000 уличних туча, те кимуре, имуре и ти потези, се науче за 10 тренинга, али не знам да ли си ти научио кад те пет Шиптара избоде шаберима разних величина, са испаднутим цревима, да им грузеш гркљан и да им вадиш очи?

Кристијан је другом приликом рекао да би се Џакићу могло догодити да остане и без другог ока. 

Џакић је у емисији која је данас изашла променио тоналитет говора, али је при својим ставовима ипак остао. 

- Та ситуација ми је смешна и комична, ја сам рекао да он није ММА борац и при томе остајем - рекао је Џакић - ако се икада вратим у ринг, волео бих да то буде против њега. Почиње бес да ме хвата, али да бих говорио као хришћанин, окренућу други образ. Ја му као хришћанин не замерам, али ме то мало иритира, он је рекао да би лако пребио и мене и Џокера (Мислећи на ММА борца Александра Илића). Ето Мегдан је ту, можемо ући у ринг, може да ме пребије, нема никаквих проблема. - Додао је.

Џакић се извинио свима које је вређао у прошлости и истакао како је његов духовни живот надвладао физички, а његова посвећеност вери се осећа и у гласу којим говори. Свакако, Душан је другачији, а како ће се прозивке са Кристијаном завршити, остаје као предмет нагађања. 

Нашишите нам шта ви мислите о овоме!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".