Наиме, Кристијан је признао да ћерку Веру, коју има из прошлог брака са супругом Иваном, није видео више од шест месеци, а онда објаснио да се и даље нада да ће се он и Кристина ипак остварити у улози родитеља.

Фото: Инстаграм принтскрин/кристина_спалевиц

 

Кристина је признала како се осећа поводом ове тешке ситуације.

- Хвала Богу, боље сам. Хоћу да се максимално исфорсирам да не бих пала психички. Посветила сам се Инстаграм профилу и рекламама, гледам да се што више крећем. Никада нисам била тип који се претерано сређује и шминка, сада сам и то редовно почела да радим. Трудим се да изледам добро да бих се осећала што боље. Кристијан је предиван према мени, све ми толерише и гледа да ми удовољи. Његова подршка ми највише значи и то ми даје снагу да идем напред. Он ми не дозвољава да потонем - рекла је Кристина и открила како је дошло до тога.

- Од почетка трудноће имала сам неки лош осећај. Бета је расла нормално, али сам имала мања крварења. Добила сам и температуру, посмислила сам да је корона. Ноћу смо ишли у дежурне клинике. Терала сам Кристијана да ме вози, само да проверим налазе. Женска интуиција и лош осећај ми нису дали мира. Касније су ми рекли да је ванматерична трудноћа у питању - објаснила је Кристина.

 Кристијан потом открио у каквим је односима са бившом супругом Иваном.

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

- Не служи ми на част начин на који сам оставио Ивану. Свестан сам да сам је много повредио, ја сам ту забрљао и изгубио је заувек. Са девојком или женом са којом си мислим да треба часно да раскинеш, да је оставиш, кажеш јој поштено да се појавио неко нови и да се разилазите, а не као ја. Преварио сам жену са којом имам дете у ријалитију и она је то сазнала из новина и преко телевизије. Због начина се кајем и мислим да ћу се увек стидети што сам испао љига према њој - рекао је он и додао да му најтеже пада то што не виђа ћерку.

- Ћерка ми је болна тема. Сутра јој је рођендан. Кристина ми је много помогла како бих покушао да је видим. Мени су полицајци рекли да не смем да шаљем Ивани ништа због забране приласка. Не смем чак ни лајк да јој пошаљем, јер може да се протумачи као узнемиравање и ја одмах идем 60 дана у притвор. Добио сам такву меру да не смем да је зовем, да је питам ни за дете које сам последњи пут видео пре шест месеци - рекао је овај бивши задругар.

Голубовић је открио шокантну информацију да је бившој супрузи дао 500.000 евра.

- Око пола милиона. Из два ријалитија од хонорара ми је остало око 400.000 евра, у стану јој је остало 150 или 160.000 евра. Знао сам да ће тај новац отићи на моју ћерку. Мени је суд у одсуству пресудио да дајем сваког месеца 18.000 динара алиментацију, а оставио сам им пола милиона - рекао је Голубовић.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".