Кристина је имала операцију слепог црева, од које се опоравља, а недавно је јавност обавестила о тужним вестима о губитку бебе.

Кристијан Голубовић открио је потресне детаље њеног здравственог стања за "Пинк.рс"

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

Голубовић истиче да је Кристина добила погрешну дијагнозу, те је дошло до компликација. Спалевићева се у последњем моменту јавила лекарима, будући да је све време имала гангрену слепог црева.

- Како да будем?! Трећи дан и трећу ноћ не спавам. Препариран сам, осећам се као зомби. Стално сам у болници, уз Кристину сам, провео сам тамо 11 сати. Дошао сам до куће, па се враћам код ње, да је видим макар на минут - почиње причу Голубовић и наставља:

Фото: Инстгарам принтскрин/ kristina_spalevic

 

- Кристина је имала гангрену слепог црева. То нико од лекара није видео на време - ни гинеколози, ни хирурзи. Гангрена јој је изврнула цело слепо црево, било је набијено иза бубрега. Спустила се крв из црева до карлице и настао је хаос. Лекар ми је рекао да бих остао и без Кристине да је слепо црево пукло и да је добила сепсу. У задњем моменту смо се јавили. Не само да бисмо изгубили дете, него и њу... Одмах је оперисана, била је три сата у операционој сали, затим су је пребацили на интензивну. Кад сам дошао видео сам да има и цевчицу у носу и да је на кисеонику, има две брауниле у руци, изгледа баш лоше. Она је стабилно сада, али је све ово лоше поднела, Кристина је јака као бик, али ово је страшно шта јој се све издешавало - каже Кристијан и открива:

Фото: АТА имагес

 

- Она је тек сада схватила да уопште није ни имала ванматеричну трудноћу, него да су настале компликације због великих температура. Нису јој дали добру дијагнозу уопште. Они су гледали материцу, а лево је била катастрофална упала. Нису видели ништа на ултразвуку. Настала је компликација јер јој слепо црево било под гангреном. Осећали смо неке рафале у целом организму. Неки немир нас је држао. Она се будила из сна због болова. Пробадао је јајник, цела нога јој се одузела... Крварила је. После свох мука и крварења од 17 дана схватила је да је имала гангрену слепог црева, а не ванматеричну. Биће неколико дана у болници сада, не знам када ће је пустити.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".