Golubović je otkrio kako se ona sada oseća, da li će nastaviti da pokušavaju da dobiju dete,  kao i u kakvom je odnosu sa bivšom ženom i od čega sada živi.

- Kristina je operisana od tri sata je bila na operacionom stolu. Zaista su se potrudili da srede problem. Ona je sada u fazi oporavka. Ako sve bude kako treba, a mislim da će biti, mi bismo već sledećeg meseca nastavili sa planom i prioritetom. A to je da imamo bebu - rekao je Kristijan.

Foto: ATA images

 

Golubović ima želju da sa trećim detetom nadomesti sve ono što je sa dvoje dece propustio.

- Bio sam na godišnjem odmoru u paradajz banji iliti zatvoru. Ne služi mi na čast. Deca su bila bez jednog roditelja - rekao je iskreno Kristijan.

Sa sinom ima odličan odnos. Ali, mu je žao što nije bio sa ćerkom za njen rođendan. Takođe, on je rekao i da mu je žao što zbog bivše supruge Ivane ne može da ima dobar normalan odnos sa ćerkom.

Foto: Printskrin Jutjub/Pink.rs

 

Kristijan se požalio na bivšu suprugu, koju je javno prevario u rijalitiju "Zadruga". Kako kaže, tukla ga je pred detetom, a on joj nije uzvratio. Dodaje i da žali što sa ćerkom nema normalan odnos.

- Da mi određuje institucija ili žena koja me je lažno optužila za nasilje, kada, gde i koliko ću da se viđam sa svojom ćerkom, onda mi ne treba ta uloga "bad daddy-ja", kome oni na kašiku daju da viđa svoje dete i dete koji oni uče da joj je otac loš. Ja nikad pred detetom nisam opsovao. A znamo šta je ona radila, tukla me je pred mojom ćerkom, a ja nisam nikad uzvratio. Uzela mi je sve pare. Dao sam joj pare na čuvanje, a ostali deo je skroz iscedila sa računa - rekao je Golubović.

(Kurir) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".