Певачица каже да јој је жао што се не познају, али и да јој се Лунина млађа сестра Нина недавно јавила како би се виделе и оствариле контакт. Она је отворено рекла и да ју је очева породица запоставила након развода њених родитеља, али да се још увек повремено виђају.

Фото: Инстаграм принтскрин/ђоганисилвиа

 

Да ли си у контакту са сестром Луном?

- Не, нажалост ми се не познајемо. Можда смо се некада среле негде као млађе, али се ја тога не сећам. Ко год да ме пита за њу, кажем да ми јесмо сестре, али немамо тај однос јер се никада нисмо упознале, а камоли дружиле. Чула сам се скоро са Нином на Инстаграму, рекла ми да би волела да се видимо, да смо сестре, да треба да се дружимо. Наравно да сам за то, волела бих и ја то, али једноставно до сада нам се путеви нису укрстили. Гагија на пример обожавам и редовно га виђам.

Фото: АТА имагес

 

Да ли је тебе и твоју сестру Маринелу породица Ђогани запоставила након развода Слађе и Ђолета?

- Па јесте, мало су се удаљили. Због тога су данас и такви ти односи да се на пример Луна и ја не познајемо међусобно. Мој тата огранизује та нека породична дружења једном или два пута годишње и тада видим стричеве и тетке, ако се не видимо још некад у међувремену. Када немаш тај неки осећај од старта, онда немаш потребу кроз године да постајеш са неким близак.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".