Наиме, певач и његова бивша жена Кија Коцкар венчали су се такође 14. дана у месецу, али је у питању био мај, док се Јеленом Ђуричанин оженио 14. фебруара, на Дан заљубљених.

Фото: АТА имагес

 

Нумерологија о броју 14 има бројна тумачења.

У Платоновој нумерологији број 14 је један од срећних бројева за зодијачки знак Стрелца и Риба. 14 је тајна формула за постизање стања мира на свим нивоима. Стога се у модерној нумерологији сматра бројем хуманитарног рада. 14 је број кибернетике и компјутера, али и оних у далекој будућности.

По Нострадамусовом тајном закону, број 14 је број велике среће. Представља једноставну математичку радњу збира две седмице. Представља Промену и Метаморфозу која се често везује за дарежљивост и жртвовање на свим нивоима. Битно је истаћи да та дарежљивост мора бити под контролом, јер када је човек превише дарежљив многи га искоришћавају.

Број 14 је поштовање, радозналост и уважавање. Број који влада ватром, ваздухом, климатским условима, временским непогодама... У зависности од осталих елемената нумеролошког кода појединца ствари се, наравно, разликују.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".