Милицу Павловић годинама прате трачеви и нагађања зашто нема дечка, а после писања да је у вези са сином фудбалера Нише Савељића, било је јасно да ни од тог нема ништа.

 

 

Иако је многима нелогично зашто тако млада, лепа и успешна жена нема мушкарца поред себе, Милица је у једном тренутку отворила своју “кутију мрачних тајни” и све признала:

- Најближи нису знали како да ми помогну! - изјавила је певачица.

 

 

- Ја сам збир свих добрих и лоших ствари које су ми се десиле и свакако да су неке оставиле озбиљан траг на моју личност и формирале страх од љубави. Прецизније, бојазан од тога да ћу бити остављена, изневерена, разочарана понижена и да ће неко обрисати под мојим осећањима. На прагу пунолетства доживела сам једну од највећих животних издаја и разочарања у мушко-женском односу, била сам изузетно млада, а та немила епизода на крају ме је довела у ситуацију да моји најближи нису знали како да ми помогну. Након свега што се десило, несвесно сам подигла зид око себе.

 

 

- Са ове тачке гледишта схватам да читаву ситуацију није требало да доживим трагично  и дозволим да то до те мере утиче на мој живот, да се потпуно емотивно закључам, постанем сумњичава, неповерљива и параноична. Често кажем да тај део моје прошлости спада у кутију мојих мрачних тајни - испричала је певачица својевремено за "Сторy" и додала:

 

 

- Сигурна сам да је то узрок свих проблема када је реч о мом ставу према мушкарцима. Имам изузетно негативан приступ према сваком момку који покушава да ме освоји - закључује Милица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".