Milicu Pavlović godinama prate tračevi i nagađanja zašto nema dečka, a posle pisanja da je u vezi sa sinom fudbalera Niše Saveljića, bilo je jasno da ni od tog nema ništa.

 

 

Iako je mnogima nelogično zašto tako mlada, lepa i uspešna žena nema muškarca pored sebe, Milica je u jednom trenutku otvorila svoju “kutiju mračnih tajni” i sve priznala:

- Najbliži nisu znali kako da mi pomognu! - izjavila je pevačica.

 

 

- Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima. Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe.

 

 

- Sa ove tačke gledišta shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tragično  i dozvolim da to do te mere utiče na moj život, da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni - ispričala je pevačica svojevremeno za "Story" i dodala:

 

 

- Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Imam izuzetno negativan pristup prema svakom momku koji pokušava da me osvoji - zaključuje Milica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".