Каћа је истакла да ће овај дан прославити у интимној, али свечаној атмосфери.

- Ово нам је други Дан заљубљених који прослављамо заједно и веома волимо да га  обележавамо. Организоваћемо лепу, интимну и романтичну вечеру у ресторану у којем још нисмо били - рекла је певачица па додала:

- Цео данашњи дан је у знаку љубави, а наша Катја је плод Маркове и моје велике љубави. Када завршимо са вечером, отрчаћемо кући да се играмо и мазимо са њом, да је гњавимо, певамо јој песмице и да уживамо у нашој малој заједници - рекла је новопечена мама.

- Нама нису неопходни празници да бисмо једно другом приређивали изненађења. Марко је јако романтичан и пажљив према мени, куповао ми је поклоне за сваку месечницу, годишњицу, а таква сам и ја. Не треба ми повод да бих изненадила свог партнера, а оно што смо овога пута купили једно другом нека остане наша мала тајна - каже Каћа и прави паралелу између Дана жена и Дана заљубљених.

Фото: Инстаграм принтскрин/ katarinagrujic.doll

 

- Дан заљубљених славим са својим партнером, а дан жена са свим женама света. И један и други су ми подједнако драги, али ако баш морам да се одлучим, нека онда то буде Дан жена. Тада се ја трудим да обрадујем и изненадим све жене из мог окружења - каже певачица.

Каћа ужива у оази мира коју је створила са Марком и да је у свог мужа заљубљена као првог дана. Открила је чиме освежава брак.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Не помаже освежавање односа уколико у  њему нема љубави. Када се људи судбински споје, када постоји та нека неописива хемија и енергија, све остало је небитно и такав однос ништа не може да поремети нити да наруши.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".