Како истиче за њгову каријеру најзаслужнија је Марина Туцаковић која је за њега написала неколико, сада већ легендарних хитова.

- Живот је такав, ми смо сви у пролазу, као што је и наша Марина отишла пре времена, обележила је многе каријере, а за моју је сигуран сам број 1, заиста ми је дала прелепе песме кроз моју каријеру... Још увек чувам две песме које треба да издам до лета која је она писала, а морам рећи и да ми је Браја дао прегршт лепих песама кроз моју каријеру и можда је Браја тај који зна највише да ме погоди - каже певач кој се потом присећа једне анегдоте, односно ситуације из које је закључио да је постао познат.

Фото: АТА имагес

 

- Мени је био шок када су ме први пут у Кнез Михајловој зауставили да ми траже аутограм. Ја сам рекао Марини, мени је то био шок, да траже потпис од једног анонимуса, до јуче. Одем кући, станем пред огледало и кажем "Шта су то у мени нашле?", тако да су песме настајале непосредно, ја сам се поверавао њој кад смо седели и пили кафу, ћаскали, онда она отвори неку лепу ракијицу, па наздравимо... Имам приватно доста снимака, јер сам увек молио Марину да сваку песму коју ми је написала да отпева зато што је невероватан слух имала и увек је знала распоред речи и слогова и било ми је лакше да отпевам. Имам доста снимака у својој приватној архиви и има доста доскочица и шала, кад промени текст... Ако буде то неко објављивао то ће Лаћа или Фута, али да знају да то има код мене - испричао је Жељко.

Фото: Н. Фифић

 

- Мислим да је песма "Виски" моја лична карта, поред песама "Да ме није", "Љубавник" и других... Али мислим да је то тренутак кад сам скренуо пажњу на себе и кад су питали: "Ко је овај седи човек, шта он тражи ту?"  када сам отпевао песму "Виски"- рекао је Жељко у једној емисији. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".