- О овоме сам маштала још као тинејџерка! Да урадим интервју са председником своје земље. То је изазов за сваког новинара, мени се то обистинило после 15 година рада у медијима. Ово је био најгледанији јутарњи програм на Пинку икада. Оборили смо све рекорде! Драго ми је јер почиње нова ера где је неко ко својим радом напредује и успева. Што би рекла Сара Јо ''Бруји Бруји чаршија, бруји да сам другачија!'' - почиње Јована у "Премијера Викенд специјалу".

Недавно се одлучила на велики корак у животу, када се развела од Воје и свој животни пут са ћерком наставила сама.

 

 

- Јако се лепо осећам откако сам се развела. Поносна сам на себе због одлуке. Сведок сам случајева где људи живе у потпуно промашеним браковима. Заљубљених је много, али храбрих је мало. Није довољно да волиш неког, многи се швалеришу, али својој љубави не дају формалан оквир. Пре свега због околине, шта ће ко да каже, па се брину за имовину, жене се баве уценама... Уцењују их са децом, али једноставно мушкарац мора да буде храбар да заврши пропалу везу и започне нову - прича Јована.

Јована каже да јој је одлука о разводу много донела.

- Донела ми је олакшање, ослободила сам се у сваком смислу. Никоме не морам да поажем рачуне. У неком моменту мог брака се то истрошило, било је само питање тренутка када ћемо сести и договорити се. Ми смо у одличним односима, Воја је мој идеалан пријатељ, али не партнер. Ја му кажем ''Дај молим те ми кажи да ли има нека риба...'', али ја никоме не кажем кад сам заљубљена - прича Јеремићева.

 

 

Поводом Дана заљубљених је желела да остане мистична, па открила када се сели у нови стан којим је одушевљена.

- Мислим да ћу сутра за Дан заљубљених бити сама, можда ме неко изненади, не знам... Нисам у вези, можда сам само заљубљена. Од 15. фебруара крећу лепе ствари и очекујем да ће пролеће донети лепе ствари. Без љубави нема живота. Јако брзо се усељавам у нови стан, купљен је, опрема се, биће укључење уживо. За сада живим код брата, али стан ће бити права мала коцка шећера, као бомбона је, бруталан - открила је Јована Јеремић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".