За то време новинари нису имали прилику да завире иза улазних врата његовог дома, мало ко зна како изгледају његова деца, а и са супругом Емилијом ретко се појављује заједно у јавности.

Ништа од тога није умањило његову популарност. Штавише, концерти "Бајаге и инструктора“ увек су унапред распродати, а већи део његовог опуса слушаће и генерације које долазе.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Марко и Анђела су највећи критичари мог рада, али увек су позитивни. Обоје воле да слушају моју музику, мада примећујем да су крајње субјективни кад процењују моје песме. Њихово мишљење уважавам, али мислим да им се углавном допада оно што радим. Тако кажу - истакао је Бајага у једном од ретких интервјуа у којима је споменуо своју децу која, није тајна, са друштвом редовно иду на татине свирке.

Син Марко рођен је 1990, годину дана после венчања својих родитеља, који су у брак упловили из дуге везе. Осам година касније, 1998, стигла је и ћерка Анђела.

На питање да ли је строг и ауторитативан отац многима омиљени музичар одговара:

- Мислим да нисам, али боље је да то кажу моја деца. Не усмеравам их, само настојим да им покажем све што је лепо и корисно. На њима је да изаберу шта воле. Утичем само кад мислим да у нечему греше, што се ретко дешава, али и тада се трудим да то радим нежно и дискретно.

Фото: Н. Фифић

 

 

Бајагин син у детињству је тренирао кошарку, а занимали су га медији и спортско новинарство. Кад је дошло време за факултет, определио се за позоришну продукцију. Његова сестра Анђела одувек је показивала веће интересовање за музику.

- Анђела помало свира клавир, помало и гитару. Ишла је две године на часове певања код моје добре пријатељице Александре Ковач, а определила се за дизајнерску школу - открио је једном приликом Бајага.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".