Иако је Каћа тражила од Сање да јој се јавно извини, водитељка то није учинила, а певачица истиче да се и после свега не каје због свог поступка.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Да могу да вратим време поново бих исто урадила. На естради сам више од једне деценије и својим поштеним, вредним радом сам на месту где јесам. Најмања што у емисији очекује од водитеља је поштовање. Нико не воли да буде јавно вређан и омаловажаван. Имам огромну подршку не само својих колега и колегиница већ и већине људи којима је више преко главе њеног вређања гостију, углавном жена, и превазиђеног концепта емисије који је врло често увредљив - рекла је за "Блиц" Катарина Живковић.

- Због чега да се извиним? Нема овде никаквих проблема, наши тимови су се чули и све је у реду. Када сам се консултовала са продукцијом и монтажерима, избацили смо део од 10. до 15. минута јер су се преклопиле две изјаве и није било могуће добити чист рез. О томе сведочи и сиров материјал. Сем техничких момената, друге намере није било. Каћа је мој драг гост, даје паметне одговоре и добар је саговорник. Немам црну листу и опет ћу је звати у емисију - рекла је Сања након скандала за "Ало".

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".