Za to vreme novinari nisu imali priliku da zavire iza ulaznih vrata njegovog doma, malo ko zna kako izgledaju njegova deca, a i sa suprugom Emilijom retko se pojavljuje zajedno u javnosti.

Ništa od toga nije umanjilo njegovu popularnost. Štaviše, koncerti "Bajage i instruktora“ uvek su unapred rasprodati, a veći deo njegovog opusa slušaće i generacije koje dolaze.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primećujem da su krajnje subjektivni kad procenjuju moje pesme. NJihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu - istakao je Bajaga u jednom od retkih intervjua u kojima je spomenuo svoju decu koja, nije tajna, sa društvom redovno idu na tatine svirke.

Sin Marko rođen je 1990, godinu dana posle venčanja svojih roditelja, koji su u brak uplovili iz duge veze. Osam godina kasnije, 1998, stigla je i ćerka Anđela.

Na pitanje da li je strog i autoritativan otac mnogima omiljeni muzičar odgovara:

- Mislim da nisam, ali bolje je da to kažu moja deca. Ne usmeravam ih, samo nastojim da im pokažem sve što je lepo i korisno. Na njima je da izaberu šta vole. Utičem samo kad mislim da u nečemu greše, što se retko dešava, ali i tada se trudim da to radim nežno i diskretno.

Foto: N. Fifić

 

 

Bajagin sin u detinjstvu je trenirao košarku, a zanimali su ga mediji i sportsko novinarstvo. Kad je došlo vreme za fakultet, opredelio se za pozorišnu produkciju. NJegova sestra Anđela oduvek je pokazivala veće interesovanje za muziku.

- Anđela pomalo svira klavir, pomalo i gitaru. Išla je dve godine na časove pevanja kod moje dobre prijateljice Aleksandre Kovač, a opredelila se za dizajnersku školu - otkrio je jednom prilikom Bajaga.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".